Skovbrynets skoleklub

Her er lidt praktiske informationer omkring Skovbrynets skoleklub.

Skoleklubben ligger bag ved skolen på Værebrovej 82C, ved siden af Boldklubben. Åbningstider og lukkedage: Skoleklubben har åben hver dag kl. 14.30 – 18 og i skoleferier kl. 10 – 18. Skoleklubben har lukket den 1. maj, Grundlovsdag, onsdag før påske og dagen før Kr. himmelfart samt ml. jul og nytår. Skoleklubben har åben i alle skoleferieuger også i uge 30 som en del af gladsaxekommunes strategi om social balance. Skoleklubben har åben i weekenden og på lukkedage i udeområdet fra ca. kl. 10 – 15, til fodring og pleje af vores dyrehold. Indmeldelse og kontingent: Den unge kan meldes ind i skoleklubben ved at kontakte skoles kontor eller faglig leder for skoleklubben. Det er gratis at gå i skoleklubben på Skovbrynet men den unge skal være indmeldt for at komme i skoleklubben. Overgang fra SFO til skoleklub: Klubben er fra 4.klasse til og med 6.klasse. 3. klasse starter i skoleklubben den 1. juni. Der er lavet en plan for besøgsdage i klubben i maj måned. Forældrene inviteres til et forældremøde om overgangen til skoleklub. Børnene meldes automatisk ind i skoleklubben ved overgangen fra SFO. Hvis jeres barn ikke vil bruge skoleklubben som et aktiv i deres fritidsliv, skal I som forældre melde jeres barn ud ved at kontakte skolens kontor eller faglig leder. Overgang fra skoleklubben til Ungdomsklubben UK: Ungemiljøet er fra 7.klasse til og med 9.klasse. 6. Klasse starter i UK Ungemiljøet den 1. Juni. Fra april måned kan 6.klasserne komme på besøg i Ungemiljøet, et par gange om ugen. Egen betaling for måltider, materialer og aktiviteter: Da der er gratis at gå i skoleklubben, vil det koste lidt penge at købe et eftermiddagsmåltid i skoleklubben samt lidt penge for de materialer der bliver brugt i Kreaværkstedet. Det koster også eks. at have en kanin. Der vil også være egenbetaling på de ture vi tager ud af huset med de unge, eks. Bowling, biograftur, o. lig. Vi tager ikke imod kontanter til betaling i skoleklubben, vi afregner via Gladsaxe kortet. Man kan lave en aftale om automatisk optankning på Gladsaxe kortet, så den unge altid har penge på kortet. Her bliver det vigtigt, at I forældre, laver aftaler om hvor meget den unge må bruge på kortet.

Hermed er et link til videoen vedrørende Gladsaxekortet:

For oprettelse af nye brugere skal der sendes en mail til: okonomi@gladsaxe.dk I mailen skal der stå: navn, adresse, cpr.nr. Telefonnummer. Kortet sendes til hjemmeadressen. Kontakt til klubben: Hver dag har skoleklubben åbent fra kl. 14.30 – 18 og klubben kan kontaktes på Telefon nr. 4498 0990 eller mobil. Nr. 2910 0990. Vi tager telefonen i det omfang aktiviteterne tillader det. Hvis det er mere akut uden for klubbens åbningstid, så kan I ringe til skolens kontor på telefon: 39 57 65 65, så vil kontoret sørge for at få bragt besked videre. Skovbrynet.skole@gladsaxe.dk Ledelse: Den faglig leder Bente Fiege er tilknyttet både SFO og Skoleklub. Faglig leder kan træffes på 39576582 i skolens åbningstid. Samt på mobil 4020 6434 i tidsrummet kl. 12 – 18 på hverdage. Du er altid velkommen til at sende en mail på Skovbrynet.skole@gladsaxe.dk Samarbejde: Til hvert klassetrin er tilknyttet pædagoger fra skoleklubben, der læser timer i den understøttende undervisning. Kontakt til pædagogerne sker via intra. Lærere og pædagoger mødes hver uge og samarbejder om det der skal ske den kommende uge. Pædagogerne sender ugeplan med klubbens aktiviteter ud til forældrene. Aktiviteter: Skoleklubbens aktiviteter rummer bevægelse i boldhallen og ude på vores multibane samt på strand volley banen. VI har 2 bordtennisborde hvor der er god daglig aktivitet. En dag om ugen har det kreative værksted åben for produktion af forskellig art. Der tilbydes et måltid i cafeen hver dag og de unge er med til at tilberede og sælge. Vi er ved at opstarte nyt computer rum, med spil efter gældende aldersgrænser. Hver dag er der aktiviteter for de unge omkring vores dyrehold. Der skal fodres, rengøres bure, nusses kaniner, høns, ænder, får og geder. Der sker særlige aktiviteter omkring vores 3 heste.